IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Бон Джоуви не дойде на концерт заради коронавирус

1 ноември 2021 17 50

100% ваксинирана иска целувка от Рики Мартин

БГНЕС

БГНЕС

Джон Бон Джоуви не дойде на свой концерт, разочаровайки множество фенове, взели си билет. Изпълнителят не можа да излезе на сцената в Маями Бийч, след като даде положителна проба за коронавирус.

По данни на Daily Mail, организаторите обявили на публиката, събрала се в Loews South Beach на 30 октомври, че певецът е болен и няма да може да дойде.

Вместо да отменят концерта в последния момент, колегите от бандата на Джон решили да го осъществят без вокалист, след като всички дали отрицателни проби.

По-късно от групата на Джоуви обясниха, че той е ваксиниран и в момента се „чувства страхотно“.

Още в началото на пандемията изпълнителят насърчи носенето на маски. Тогава той даде интервю за Sky News, в което посочи, че това не коства кой знае какво и може да спаси околните. Освен това изтъкна, че предпазното средство може да бъде и страхотен моден аксесоар.

Ваксинирана иска целувка от Рики Мартин

И докато Джон Бон Джоуви се лекува, то неговите колеги – Рики Мартин и Енрике Иглесиас, са на турне из 21 града в Северна Америка. Двамата трябваше да зарадват почитателите си с общия проект още през октомври миналата година, но пандемията обърка плановете им.

„Атланта, бяхте невероятни. Целуни ме, аз съм 100% ваксиниран“, написа Мартин във Facebook, показвайки снимки от концерта му на 30 октомври.

На кадрите се вижда, че някой в публиката държи оранжева табелка, на която пише „Целуни ме, аз съм 100% ваксиниран“. Оказва се, че тя принадлежи на върла фенка на Рики.

„Това съм аз. Шоуто беше невероятно“, написа Паола Епщайн под публикацията на изпълнителя, показвайки, че именно тя е била с въпросната табелка. Тя обаче не уточнява дали нейният любимец е изпълнил молбата ѝ.

Според кадрите от залата, тя е била препълнена от меломани, дошли да видят Мартин и Иглесиас.

Именно Атланта е последната спирка от турнето на двамата певци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари